Minunatele surioare şi garderoba lor

Înainte să am vreuna din cele două minunate, îmi imaginam cum ar fi să am gemeni, căci la noi în familie sunt destule cazuri – nu mai departe, Co are un frate geamăn, identic, botezat cum altfel decât Co2 🙂 Îmi spuneam că dacă voi avea fetiţe gemene (nu prea au intrat în calcul băieţii…) nu o să le îmbrac niciodată la fel, ca să le las să îşi dezvolte fiecare personalitatea proprie, bla, bla, bla… Desigur, apoi mi-am promis că nu le voi îmbrăca în roz, iar despre promisiunea aceea ştim cu toţii ce s-a ales.

A mai trecut vremea, iar când am aflat că vom avea a doua fetiţă, deja îmi imaginam cum le cumpăr rochiţe la fel, dar de mărimi diferite 🙂 Nu ştiu ce s-a petrecut între timp cu creierul meu, dar aşa s-a întâmplat. Când eram însărcinată cu Emma şi îi cumpăram Georgiei câte ceva, un body, de exemplu, luam încă unul la fel, în miniatură. Şi abia aşteptam să le văd îmbrăcate cu hăinuţele respective (dar, sincer, nu am avut ocazia până la urmă).

Acum mi s-a împlinit şi dorinţa asta, datorită lui Co… care a venit din Ungaria cu două jachete la fel, pentru cele două nepoţele – una mare, una mică, vorba Georgiei. Sunt primele hăinuţe la fel pe care le primesc şi cine altcineva putea să le aducă decât el, care a fost îmbrăcat aproape toată viaţa în haine identice cu ale fratelui 🙂 Chiar şi acum, de când sunt mari, mai primesc bluze, cămăşi, pantofi la fel!

Cu ocazia asta mi-a alimentat iar imaginaţia şi le văd deja de Paşti îmbrăcate în rochiţe identice şi mergând după ouă roşii… Şi mi-a amintit faptul că ar trebui să-i mai iau şi Emmei ceva hăinuţe, să nu rămână ea cu sindromul mezinului care poartă hainele fraţilor mai mari. Ei nu i-am prea luat până acum pentru că a primit destul de multe, dar a şi „moştenit” de la Georgia, unele chiar nepurtate. Mergem la shopping, aşadar, cu cele două cucuiete!

Reclame

3 gânduri despre “Minunatele surioare şi garderoba lor

  1. spor la cumparaturi! 🙂
    Sunt tare dragalase micutele in varianta de mini si maxi indigo. 🙂 … dar trebuie sa recunosc, ca ceea ce ma topeste cel mai tare este Georgia… de fapt felul in care isi imbratiseaza surioara! 🙂

  2. Pingback: 6 luni | Blogul Cojocarilor

  3. pem mine si pe sora-mea cu doi ani mai mica ne imbracau la fel. Lumea mereu intreba daca suntem gemene iar tata raspundea foarte serios: daaaa! precizand laextrem de sobru ca una e cu doi ani mica!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s