Petrecere cu prinţese

Nu ştiu sigur cum şi-a imaginat ori cum şi-ar fi dorit Georgia să fie petrecerea ei pentru aniversarea a patru anişori minunaţi. Dar îmi place să cred că i-am îndeplinit şi i-am întrecut, chiar, toate aşteptările.

Petrecerea a fost duminică şi a avut ca temă prinţesele. I-am făcut şi invitaţii cu prinţese, ca să le dea prietenilor ei. Ea însăşi s-a îmbrăcat cu rochiţa Albei ca Zăpada, iar invitata de onoare la petrecere a fost… Cenuşăreasa! O Cenuşăreasa foarte foarte drăguţă, frumuşică şi plină de energie, care le-a ţinut în priză pe fetiţele-prinţese invitate la petrecere. Da, nu ştiu cum s-a făcut, dar au fost doar fetiţe… De fapt, câţiva dintre prietenii Georgiei au lipsit, fiind plecaţi din oraş în weekendul prelungit de 1 mai. Cei (cele) care au venit, însă, e sigur că nu s-au plictisit şi s-au distrat de minune.

Ce făceau, oare, copiii, înainte să existe animatoarele astea prinţese la petreceri?! Nici nu mai pot să-mi imaginez 🙂 Cenuşăreasa noastră şi-a adus recuzită, tot felul de jucării şi accesorii, a pus în scenă jocuri după jocuri, a pus muzică, a dansat, a vorbit şi a cântat. Încontinuu. Iar fetiţa noastră cea aniversată chiar s-a simţit în centrul atenţiei, i se citea fericirea în ochişori şi pe toată făţuca. I-a pus urechi de iepuraş pentru un joc, în altul a făcut-o pirat, apoi le-a dat măşti, a avut o pelerină fermecată, pălării de vrăjitoare, baghete fermecate şi „plăcinţele” care s-au transformat la momentul potrivit în ocheane. Ce să mai spun, a fost grozavă!

Nu cred că imaginile, de orice fel, au surprins în totalitate cât de fericită a fost Georgia. Se văd ochişorii ăia strălucitori, în multe poze (şi, apropo de poze, am avut şi fotograf profesionist, pe Amalia… aşa că avem şi un album de super-calitate). S-a împrietenit imediat cu Cenuşăreasa, a primit-o bucuroasă, i-a prezentat fetiţele (pe Emma cu numele complet, pe „Biencuţa” cu diminutiv), a ascultat-o şi s-au distrat împreună. Nici măcar cadourile nu i-au distras prea mult atenţia de la petrecere, la unele a trebuit să insist să se uite, ori să mai caute în plăsuţă să vadă dacă mai e ceva.

După atâta distracţie, fetiţele erau foarte flămânde… aşa că au devorat pulpiţe şi chifteluţe şi brânzică şi ce au mai vrut ele 🙂 Ăsta a fost unul dintre motivele pentru care am ţinut să facem petrecerea acasă, să le dăm papa bun, căci la cluburile de copii se dă doar pizza, din câte am observat. Şi petrecerea s-a încheiat, evident, cu tortul. Unul pe care îl plănuiesc şi îl „construiesc” în gând de vreo două luni. Un tort în formă de castel, cu tot cu prinţese şi o caleaşcă + un căluţ, care să le ducă la bal… doar trebuia să fie în temă, nu?! 🙂 Pe deasupra, a fost şi delicios – cu blat de cacao, făcut de Emilia, şi cremă cu mascarpone şi căpşuni. Cred că toată lumea a mai cerut o porţie!

Sper că Georgia o să-şi amintească de petrecerea asta, eu sigur n-o s-o uit prea curând (cel puţin până la următoarea!). Îmi place să cred că le-a plăcut şi copiilor, şi adulţilor care i-au însoţit. Acum, încă mai povestim despre Cenuşăreasa, îi cântăm cântecele şi ne bucurăm de cadourile primite – pe lângă animăluţe drăguţe (văcuţă, iepuraş Webkinz, Hello Kitty) avem şi nişte puzzle-uri noi, dar şi joculeţe – inclusiv „Roata olarului”, care promite o după-amiază interesantă 😀

 Şi uite aşa am încheiat noi festivităţile familiei, căci aniversarea Georgiei e ultima din seria care a început în februarie, cu Emma 🙂 Acum ne mai odihnim şi noi, căci am avut atâtea petreceri, pentru fiecare aniversare… Atâtea torturi, atâtea cadouri… e cazul să ne mai liniştim 😀

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

2 gânduri despre “Petrecere cu prinţese

  1. Sa va traiasca printesa fericita si sa aiba o copilarie fara griji! Uite ca avem ceva in comun: una bucata printesa de 4 ani, megaiubitoare de Alba ca zapada, de formatie zodiacala Tauras! Splendid!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s