Emma, prima dată între premianți

Scriam zilele trecute că participăm la un concurs, pe site-ul 3pitici… Ei bine astăzi s-au afișat rezultatele și am avut o mare surpriză!

Am trimis două desene, unul făcut de Georgia, iar unul de Emma, făcute special în acest scop. Le-am explicat că este un concurs, că trebuie să își deseneze un personaj cu care ar vrea să se joace, pentru că, dacă vor câștiga concursul, acel desen se va transforma într-o jucărie. Georgia a înțeles și a desenat mai multe personaje, eu i-am sugerat să deseneze monstruleți, căci suntem într-o perioadă în care ne plac tare, ne uităm și la ”Monsters Inc.”… Dar ea a desenat până la urmă o fetiță, chiar dacă o începuse ca pe un monstruleț, și am lăsat-o în pace.

Emma nu desenează prea multe, iar puține dintre creațiile ei sunt inteligibile 😀 Însă în ultimul timp ne-am jucat mult cu ”Ghici, ghici ce voi desena aici”, o carte din colecția Lucia Muntean, iar preferata ei este omida. E destul de ușor de făcut, chiar și pentru mânuțele ei neexperimentate: pui doar niște cerculețe unul lângă altul, nici măcar nu trebuie să fie perfecte! Când i-a făcut ochii și gurița, am ținut-o un pic de mânuță, să nu devieze, că de obicei îi face vreo trei ochi și gura în jos, ca și cum ar fi supărată 😀 Îi place să deseneze și ariciul, îl face chiar frumos, fără niciun ajutor, însă la concurs a mers omiduța. A și colorat-o… muuuult în afara conturului, dar cred că asta face parte din farmecul ei!

Rezultatul: Emma se află printre câștigători! Probabil că desenul ei a fost considerat mai original, acesta fiind criteriul de departajare. Așteptăm, acum, cu interes, să vedem cum se va materializa omida. Jucăriile sunt făcute de o artistă foarte talentată, Simona Red, iar creațiile ei se pot admira aici.

Reclame

5 gânduri despre “Emma, prima dată între premianți

  1. Pingback: Cum se realizează o jucărie handmade dintr-un vis de pitic - Blog 3Pitici

  2. Pingback: Când visele devin realitate | Fetiţele minunate

  3. Pingback: Lucia Muntean vine la Cluj! | Fetiţele minunate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s