Seara filmelor în familie – continuare

A fost încă o sâmbătă, deci încă o Seară a filmelor în familie. A fost o zi atât de relaxată și relaxantă… mi-e dor de ea 🙂 După micul dejun am fost să înotăm, toți patru, evident, cum îi place Georgiei să sublinieze (cred că asta-i expresia ei preferată: ”toți patru”). Apoi am dormit, căci ne-au obosit turele de bazin – atenție, fără aripioare! Deja se văd lecțiile de înot ”profi” pe care le iau fetele, la Bazinul Olimpic (așa, să le și laud puțin, căci azi au intrat pentru prima dată în bazinul mare! iar antrenorul le dirija de pe margine!).

Așa… dar ziceam despre Seara filmelor. Tati a ales încă o dată filmul: ”Happy Feet” – pinguinul dansator, simpatic foc, din filmul ăla vesel și plin de muzică, ne-a încântat seara. Fetelor le-a plăcut tare mult – dar nu atât de mult ca ”Cei 6 super eroi”, trebuie să recunosc. Oricum, duminică ne-am uitat și la ”Happy Feet 2”, așa că am avut de două ori Seara filmelor. Cu popcorn, suc și tot tacâmul.

De fapt, duminică a fost în primul rând ”ziua LEGO”, pentru că am făcut masa mare în bucătărie și am scos toate piesele, apoi am construit toți, o bună bucată de vreme. E și asta o idee de joacă împreună, pe care am continuat-o și în seara asta. De fapt, scopul nostru e să construim tot ce avem, apoi să ne jucăm.

Cu asta ne petrecem noi timpul liber. Și ne facem planuri mari pentru weekend, când plecăm în prima ”aventură” din acest an 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s