Georgia cea sensibilă, iubitoare şi protectoare

Într-o bună zi, când Fetiţele Minunate au plecat de la şcoală/grădiniţă către bazin, o buburuză s-a prins de maşina lor. Când au ajuns la bazin, buburuza a apărut din nou. Şi le-a aşteptat pe fetiţe să îşi termine cursul de înot. Cred că a stat într-un buzunar, parcă aşa am reţinut. Georgia a adoptat-o imediat şi a botezat-o Rose. Tati i-a dat o caserolă mică de plastic, în care s-o pună pe Rose. Iar Georgia i-a făcut un capac personalizat, colorat şi cu floricele, iar înăuntrul recipientului a pus mini-postere la fel de colorate, cu mesaje gen „Casă dulce casă” şi „Bine ai venit!”.

I-a aşternut pe fundul caserolei o frunză de salată, gândindu-se că Rose va mânca din salată, dar o va folosi şi pe post de salteluţă. I-a vârât şi o feliuţă de măr, dar Rose n-a părut impresionată. Tot încerca să evadeze şi chiar a reuşit să iasă de câteva ori. De fiecare dată, degeţelele fetiţelor au adus-o înapoi. Georgia i-a dat şi câteva picături de apă, apoi s-au culcat toate. A doua zi, la un moment dat, Rose a dispărut prin casă, a ieşit şi şi-a luat zborul. Şi am rămas fără buburuza-de-companie.

Georgia a rămas cu nevoia asta imensă de a avea grijă de cineva, de un sufleţel viu. Aşa că i-am promis că-i luăm un hamster 🙂 Nu ne-am putut gândi la ceva mai mic şi mai inofensiv. Au găsit deja căsuţa potrivită (ele şi cu tăticul complice). Acum caută hamster. Va fi, probabil, cel mai răsfăţat hamster din lume, cu o mămică precum Georgia 🙂

Vom reveni cu amănunte.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s