Jojo și cărțile ei

Inaugurez o nouă categorie pe blog, pe care o voi lăsa pe mâna Georgiei – sau Jojo, cum o mai știm noi. Cu asta relansăm, oficial, și blogul, pe care l-am neglijat în ultimul an. De la începutul lui 2018, Georgia scrie pe Facebook, pe pagina proprie, Jojo și cărțile ei, despre lecturile proprii, recomandări și recenzii, ba chiar are și un canal pe YouTube, cu același nume (pe care vă invităm să îl urmăriți). Nu lipsește din filmulețe nici surioara Emma, o iubitoare de cărți și ea.

După ce a făcut câteva filmulețe, Jojo a decis că îi place mai mult să scrie – așa că a început să publice pe Facebook, iar textele deveneau tot mai lungi, astfel că m-am gândit să îi fac un site. Și așa mi-am adus aminte de locul ăsta, care ne-a așteptat cuminte să revenim. Am curățat buruienile, am șters praful și iată-l, nou-nouț, dar cu toată istoria în spate.

Da, sunt multe schimbări, într-un singur an. Georgia a împlinit săptămâna asta 10 ani 🙂 Scrie povești, citește mult și desenează, filosofează și are toane de pre-adolescență. Lucrurile sunt foarte diferite, viața noastră e foarte diferită față de vremurile în care am început să scriu pe blog. În ultimele zile am tot citit din urmă și mi-am fost recunoscătoare, mie, pentru că am scris toate chestiile. A fost încă un argument să continui, ca să am și peste alți zece ani ce să citesc, să mă uit iar în spate și să spun: Ce călătorie frumoasă!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s