O serie extraordinară de cărți pentru copii: ”Pisicile războinice”

Salutare! Nu de mult timp, am descoperit o serie de cărți extraordinare: ”Pisicile războinice”. Se pare că seria include 24 de volume, dar la noi sunt doar 10 disponibile deocamdată. Am citit pe nerăsuflate primul volum, apoi le-am primit pe următoarele două și le-am devorat în acest weekend 🙂 Acum le aștept pe celelalte șapte, pe care le-am comandat deja de la editura ALL.

Am scris o scurtă prezentare, mai jos, poate vă stârnesc și vouă curiozitatea!

1: În inima pădurii

Roșcovanul, o pisică de casă, este atras de viața din pădure și uite-așa, dintr-una în alta, ajunge în unul dintre cele patru Clanuri de pisici: Clanul Tunetului! Deși celelalte pisici nu prea se poartă frumos cu el, Labă Cenușie și liderul lor, Stea Albastră, îl primesc cu brațele deschise, iar numele lui devine Labă de Foc.

Labă de Foc învață repede codul războinicilor, și în curând nu mai poate spune nimeni că a fost pisoi de casă!

 

2: Foc și gheață

Clanul Vântului dispare din tabăra sa, alungat de Clanul Umbrelor. Clanul Râului suferă de foame, deoarece Două-Picioare le-a invadat teritoriul. Labă de Foc a devenit războinic, iar acum numele lui este Inimă de Foc. Proaspătul războinic pleacă împreună cu Dungă Cenușie (fostul Labă Cenușie) într-o misiune de a aduce Clanul Vântului înapoi acasă. Între timp, trebuie să fie precauți cu Gheară de Tigru, secundul Clanului, deoarece lui i se datorează o moarte misterioasă…

 

3: Pădurea secretelor

Sora lui Inimă de Foc, Prințesa, naște. Ea îi dă puiul lui Inimă de Foc, să îl crească în Clan. Stea Albastră îl primește în Clan. Când Dungă Cenușie și Inimă de Foc primesc ucenici, intră fără să vrea pe teritoriul Clanului Râului, iar Dungă Cenușie cade în râu (de aici numele lor de clan). Norocul lui că a fost salvat de Pârâu Argintiu, fiica liderului Clanului Râului. Însă de atunci se întâlnesc în secret, până când… Pârâu Argintiu naște!

 

Pline de suspans, cărțile din această serie (nu am cuvinte) vă captivează încă de la primele pagini, iar dacă sunteți fani pisici vă recomand cu atât mai mult!

Pisiceală plăcută! 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s