De ce există blogul ăsta?

Pentru că timpul trece prea repede de când o am pe Georgia, parcă îmi scapă printre degete.

Pentru că EA face câte ceva minunat în fiecare zi, oră de oră. Şi nu vreau să uit niciuna dintre respectivele minunăţii. Vreau să le am undeva aşezate, povestite, ilustrate. Să nu le uit niciodată, dacă se poate. Şi să le recitesc, reamintindu-mi-le mereu.

Pentru că vreau să vă spun şi vouă cât e EA de minunată 🙂 Mulţi prieteni m-au întrebat de ce nu am mai trimis poze. Şi eu credeam că îi stresez cu prea multe poze. Aşa că, de-acum, puteţi să vă uitaţi pe blog, când vă e dor de Georgia şi vreţi să ştiţi ce năzdrăvănii a mai făcut sau ce noutăţi mai ştie.

Pentru că aştept cu nerăbdare să vină şi surioara (în februarie). Şi ştiu că va fi o petrecere continuă. Şi vreau să vă povestesc şi vouă despre aventurile fetiţelor mele. 🙂 Deocamdată e doar Georgia şi nu-mi pot imagina mai mult. Dar va fi mai mult, cu siguranţă…

UPDATE – 27 noiembrie 2010, la un an de când am înfiinţat blogul…

A venit între timp şi surioara, acum sunt două minunăţii aici lângă noi. E greu şi câteodată abia aşteptăm seara, să se culce amândouă… iar după ce se culcă, mi se face dor de ele 🙂 Abia aştept să le strâng în braţe dimineaţa, să aud ce „perluţe” mai scoate Georgia din guriţă, să văd ce a mai învăţat Emma – pentru că amândouă ne surprind în fiecare zi, pentru că par să înveţe lucruri noi de la o oră la alta, de la o zi la alta şi cresc sub ochii noştri, iar noi nu putem decât să le ajutăm să înţeleagă mai bine lumea în care cresc.

Mă bucur tare mult că am făcut blogul ăsta şi sper să îl pot ţine în continuare, pentru că îmi place să privesc din când în când înapoi, doar ca să îmi dau seama cât de multe lucruri am realizat cu fetiţele mele şi datorită lor. Ele sunt tot ce am mai drag pe lume – ce cuvinte mici şi obişnuite, dar ce mult înseamnă.

Mi-ar plăcea să reziste blogul ăsta încă vreo 18-20 de ani, iar ele să citească frânturi din viaţa lor, să revadă momente dragi sau să vadă chestii pe care nu şi le aminteau. Să râdă împreună citind sau uitându-se la poze şi poate să fie un pic jenate de unele faze pe care eu le-am făcut publice 🙂 Oricum, sper să se bucure de amintirile strânse aici şi să înţeleagă cât de mult le iubim – la urma urmei, ăsta a fost scopul înfiinţării blogului „Fetiţele minunate” – iniţial intitulat doar „Minunata Georgia”, pe vremea când Emma nu venise încă pe lume. Deci, pentru asta există blogul ăsta – pentru amintiri şi pentru fetiţele mele minunate.

6 gânduri despre “De ce există blogul ăsta?

 1. unii fug de copii ca ştim noi cine de tămâie, iar tu eşti aşa de fantastică încât faci din asta o sărbătoare. felicitări. poate schimbăm nişte vorbe pe tema asta, că sunt preocupată de educaţie şi experienţele părinţilor care-şi iau in serios parentajul trebuie cunoscute.

 2. Buna ziua,

  Ma numesc Florentina Gavrila si detin blogul http://cucopii.ro
  Blogul este abia la inceput si doresc sa-l promovez prin intermediul blogurilor de calitate ca al dumneavoastra.
  Mi-ar placea sa imi oferiti posibilitatea postarii unui articol pe pagina dvs cu link catre blogul meu.

  Va multumesc,
  Florentina Gavrila

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s